Als ouder kan het stressvol zijn om activiteiten te kiezen om je kinderen in te schrijven. Dans, vechtsporten, voetbal…? En bovenop school en vrienden hebben kinderen tegenwoordig veel te doen. Dus waarom kiezen voor Crossfitforkids?

1. Bouwt vertrouwen

Tijdens de les kunnen ze zich voldaan voelen wanneer ze duidelijke verbeteringen zien in vaardigheden, liften,
snelheid. Ook de positieve feedback van coaches zal helpen hun zelfrespect te vergroten.

2. Betere schoolprestaties

Meerdere studies hebben aangetoond dat lichaamsbeweging nuttig kan zijn voor kinderen in de schoolgaande leeftijd en kan helpen met hun cognitieve vaardigheden, academisch gedrag en academische prestaties.

3. Kameraadschap

De cultuur van Crossfit strekt zich beslist uit tot de kinderen. Het concept van juichen voor de laatste persoon, je medeleerlingen aansporen om zichzelf te pushen, en teamwork is iets geweldigs dat Crossfitforkids hen zal leren. Dit helpt hen ook om zich te verbinden met andere kinderen in de klas en om vriendschappen te sluiten.

4. Fysieke voordelen

Crossfitforkids is geweldig voor kinderen vanwege de grote verscheidenheid aan disciplines die het met zich meebrengt, van gewichtheffen tot cardio tot gymnastiek. De mechanica die in Crossfitforkids is aangeleerd, kan zowel de vestibulaire ontwikkeling als het kinesthetisch bewustzijn aanzienlijk verbeteren. Plus, het zal hen helpen uitblinken in andere sporten en activiteiten!

5. Karakter lessen zijn geleerd

Niet alleen leren ze discipline en respect, maar ook doorzettingsvermogen. Leren werken door middel van workouts zonder op te geven heeft veel voordelen voor kinderen buiten de sportschool en dit proces kan hen helpen op een gezonde manier om obstakels in het leven te benaderen.

6. Een gezonde levensstijl leren

Een van de belangrijkste redenen waarom ik met kinderen begon te werken, was omdat het voor mij belangrijk was om de waarde van fitness al op jonge leeftijd bij te brengen. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat kinderen fitnessplezier vinden – als kinderen opgroeien terwijl ze samenwerken om iets leuks te zijn en duidelijk de voordelen voor hun lichaam en gezondheid te zien, dan zullen ze hun conditie de meeste prioriteit geven tijdens hun leven.

Zoals je ziet, kunnen de voordelen van een programma zoals Crossfitforkids-programma langdurig zijn voor kinderen, zowel fysiek als mentaal. Ons programma zal eenvoudig en leuk zijn! Uw kind zal de basisprincipes van lichaamsbeheersing en veilige lichaamsbeweging leren en zij zullen enthousiast zijn over fitness. Ons kinderprogramma is perfect voor alle kinderen, ongeacht hun niveau of sportieve ervaring.

Leave a comment

%d bloggers liken dit: