Crossfit @ School

Crossfit kan voor uw school de ideale aanvulling of uitbreiding zijn voor de LO-les of zelfs een volledige sportdag! Van enthousiaste kleuters tot stoere tieners.

Prijzen zijn afhankelijk van locatie, duur en groote van de groep. We maken voor iedereen de gepaste offerte op maat.

Mijn liefde voor sport

Bewegen en gezonde levensstijl is een belangrijk deel in mijn leven.  Deze mag ik dagelijks doorgeven tijdens mijn werk als leerkracht Lichamelijke opvoeding in het MSKA Roeselare. Gepassioneerd startte ik in juni 2013 met CrossFit, geïnspireerd door Gijs Balis (CrossFit Lummen). Als mama van 3 energieke kids, die ook hun portie beweging waarderen, ging ik op zoek naar meer. Tijdens mijn opleiding voor CrossFitKids-coach in Barcelona werden deze verlangens ingelost. Ik vond de ideale mix tussen cardio, weightlifting en gymnastics, gecombineerd met de juiste pedagogie en didactische methodes om kinderen op een leuke en gevarieerde manier te laten bewegen.

Momenteel kan u dit unieke programma volgen in 5 boxen; CrossFit Brugge, CrossFit Roeselare, CrossFit Kortrijk, Crossfit Cargo Gent , Moves Antwerpen en Binks Base te Jabbeke. Op aanvraag werken we graag workshops, sportdagen, complementaire trainingen en andere incentives uit, dit afgestemd op uw persoonlijke noden.

Sportieve groeten,

Ansje

Wat is Crossfit?

Een speciaal ontworpen programma, leeftijdsgebonden voor kinderen van 3 tot 18 jaar. Het juist leren bewegen met plezier is een must tijdens het opgroeien. Na het aanleren van een juist bewegingspatroon voeren we de intensiteit progressief op. Dit maakt dat onze kinderen sneller, sterker, fitter en vaardiger worden. Ons trainingsprogramma is persoonlijk en haalbaar voor élk kind, ongeacht leeftijd, achtergrond of sportieve ervaring. Het trainen in groep, gaan voor één en hetzelfde doel, vergroot hun capaciteit om te leren samenwerken. Plezier en succeservaring is waar we voor staan en waar we voor gaan, dit resulteert in meer zelfvertrouwen. Dé basis voor een gezonder, fitter, actiever en gelukkiger leven.

Ansje Crossfit For Kids

Voor élk kind, ongeacht leeftijd, achtergrond of sportieve ervaring.

Kostprijs?

Steeds op maat van uw school!

Je kan ons contacteren voor

  • Sportdagen
  • Aanvulling op LO-lessen
  • Workshops

Scroll naar beneden voor contact info

Enkele sfeerfoto's